Basistraining Gedrag

Binnen de psychologie zijn er vele theorieën rondom de totstandkoming van gedrag. Deze theorieën schenken altijd aandacht aan twee componenten, namelijk: nature en nurture. Als we het hebben over nature kun je denken aan biologische processen, zoals genen en de hormoonhuishouding. Onder nurture verstaan we juist al het gedrag dat aangeleerd is. Dit proces van aanleren begint al vanaf de geboorte. Als je je bewust wordt van de werking van deze twee componenten en je bepaalde patronen in je eigen gedrag leert herkennen, dan kun je regie gaan voeren over je eigen gedragingen. Zo kan jij jezelf in staat stellen je gedragspatronen aan te passen en/of doelbewust in te zetten.  

In deze workshop zet jij de eerste stap!  

Resultaten
Na het volgen van deze workshop, weet jij hoe gedrag tot stand komt. Ken jij de psychologische basisprincipes en zet je de eerste stap naar zelfinzicht. 

Doelgroep
Wij adviseren dat iedere professional die in zijn/haar werk te maken heeft met gedrag deze workshop volgt. Denk hierbij aan docenten, mentoren, leerplichtambtenaren en consulenten. Deze workshop is altijd maatwerk en zal worden toegespitst op de doelgroep, context en vraagstelling van de professional(s). 

Tijdsduur
4 uur

Kosten
€ 295,- p.p., daarnaast is er ook mogelijkheid tot in-company training tot maximaal 12 personen. 

Locatie
De workshop kan op verschillende locaties in het land gevolgd worden.  

Heb je vragen over de Basistraining Gedrag?
Neem dan contact op met ons.

Naar het contactformulier