Beheertraining EduSignals

Het instrumentarium van EduSignals wordt afgenomen door middel van een interactief dashboard. De beheertraining is voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het inrichten en beheren van deze digitale omgeving. Hierbij kan worden gedacht aan het importeren en aanmaken van studenten en aan het koppelen van studenten aan specifieke professionals. Om ervoor te zorgen dat dit op een goede en adequate manier gebeurt, volgen de zogenoemde beheerders een training. Deze training is inbegrepen in de beheerkosten voor beheerders.  

Resultaten
Na het volgen van de beheertraining EduSignals is de professional in staat om zelfstandig met het softwarepakket EduSignals te werken. 

Doelgroep
Wij adviseren dat de professional die de beheertraining volgt en dus verantwoordelijk is voor de digitale omgeving EduSignals, affiniteit heeft met administratieve en/of ICT- gerelateerde werkzaamheden. Denk hierbij aan ICT beheerder, backoffice medewerker, administratieve medewerker etc. 

Tijdsduur
2 uur

Kosten
Voor de eerste twee deelnemers is deze training kosteloos te volgen (kosten inbegrepen in de beheerkosten à € 500,00). Voor elke extra deelnemer rekenen wij € 250,00 per persoon, waarbij een persoonlijk beheeraccount inbegrepen is.  

Locatie
De beheer training EduSignals kan online ofwel op locatie gevolgd worden. 

 

Heb je vragen over de beheertraining EduSignals?
Neem dan contact op met ons.

Naar het contactformulier