Beheertraining Extranet

De vragenlijsten van de DilemmaMethodiek worden afgenomen in de digitale omgeving; Extranet. Om op een effectieve manier met deze omgeving te werken, bieden wij de beheer training Extranet aan.  

In deze training leer je de digitale omgeving voor jouw organisatie zo optimaal mogelijk in te richten. Tijdens de training wordt onder andere uitgelegd hoe je werknemers koppelt aan de juiste projecten, hoe je werknemers toevoegt of juist verwijderd in jouw omgeving en hoe je de statistieken van het aantal afnames bij kan houden. Daarnaast zal de trainer samen met jou meedenken over de optimale inrichting voor jouw organisatie. 

Resultaten 
Na het volgen van de beheertraining Extranet is de professional in staat om zelfstandig met de digitale omgeving Extranet te werken.  

Doelgroep
Wij adviseren dat de professional die de beheertraining volgt en dus verantwoordelijk is voor de online omgeving Extranet, affiniteit heeft met administratieve en/of ICT- gerelateerde werkzaamheden. Denk hierbij aan ICT beheerder, backoffice medewerker, administratieve medewerker etc.  

Tijdsduur
2 uur  

Kosten
€250,- p.p. 

Locatie
De beheer training Extranet kan online ofwel op locatie gevolgd worden. 

Heb je vragen over de beheertraining Extranet?
Neem dan contact op met ons.

Naar het contactformulier